Ανάπτυξη Λογισμικού

αναπτυξη λογισμικου

Ανάπτυξη λογισμικού για επιχειρήσεις

Ανάπτυξη Εξειδικευμένου Λογισμικού
για επιχειρήσεις

Αν έχετε επιχείρηση και ψάχνετε έναν αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη για τη σχεδίαση, την ανάπτυξη – κατασκευή και την υποστήριξη λογισμικού για την επιχείρηση σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων:

 • για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών επιχειρήσεων.
 • για την υλοποίηση λειτουργιών που δεν καλύπτονται από έτοιμο εμπορικό λογισμικό.
 • για την επέκταση δυνατοτήτων υπαρχόντων πληροφοριακών συστημάτων.
 • για την αξιοποίηση και ανάλυση δεδομένων από υπάρχοντες πηγές δεδομένων όπως εταιρικά αρχεία ή άλλες εμπορικές εφαρμογές.

Custom Software Development

Η Ανάπτυξη Εξειδικευμένου Λογισμικού ή αλλιώς Custom Software Development καθορίζεται από τις ειδικές απαιτήσεις και το ιδιαίτερο περιβάλλον λειτουργίας της κάθε επιχείρησης.

Με τη δημιουργία – κατασκευή αξιόπιστων και ευέλικτων λύσεων λογισμικού εξασφαλίζεται η βελτιστοποίηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και η επένδυση στις νέες τεχνολογίες της πληροφορικής.

Προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στην ανάπτυξη λογισμικού

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, η δημιουργία – κατασκευή λογισμικού γίνεται με προηγμένες και αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων. Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα εργαλεία όπως:

 • Δημιουργία web based ολοκληρωμένων πληροφοριακών για χρήση:
  • σε ενδοεταιρικά περιβάλλοντα.
  • για χρήση στο διαδίκτυο.
 • Εξειδικευμένο σύστημα χρηστών με πολλαπλά και διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης και ασφάλειας.
 • Βάσεις δεδομένων MySQL ή MariaDB. Πρόκειται για τις πιο αξιόπιστες λύσεις εργαλείων ανοιχτού λογισμικού για εγγυημένα αποτελέσματα στην ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση σχεσιακών βάσεων δεδομένων.
 • Γλώσσα προγραμματισμού PHP. Εμπειρία στην ανάπτυξη δυναμικών εφαρμογών με τη χρήση των τελευταίων εκδόσεων της γλώσσας PHP, μιας διαχρονικά αξιόπιστης λύσης στην ανάπτυξη λογισμικού.
 • Χρήση εξειδικευμένων εργαλεία για την καλύτερη αξιοποίηση των τεχνολογικών απαιτήσεων όπως:
  • Bootstrap για την ενσωμάτωση τεχνολογίας responsive για τη απροβλημάτιστη λειτουργία των εφαρμογών σε διαφορετικά περιβάλλοντα όπως υπολογιστές, laptop, tablet κλπ
  • Jquery για την ενσωμάτωση εξειδικευμένων λειτουργιών
  • ChartJS για την αξιοποίηση δεδομένων με online γραφήματα υψηλού επιπέδου

Ανάλυση

Η καταγραφή των απαιτήσεων γίνεται σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με τον πελάτη και την επιχείρηση. Σε αυτή τη φάση ο καθορισμός των προδιαγραφών του λογισμικού είναι το βασικό αντικείμενο. Η επικοινωνία με τα στελέχη της επιχείρησής είναι βασική προϋπόθεση για την ορθότερη αντίληψη των εσωτερικών επιχειρηματικών διαδικασιών.

Σχεδιασμός

Ο καθορισμός της αρχιτεκτονικής και των λειτουργιών του λογισμικού όπως για παράδειγμα η δομή των δεδομένων (Βάση Δεδομένων) και η επαφή του λογισμικού με τους χρήστες (User Interface) ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του σχεδιασμού για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Υλοποίηση

Η υλοποίηση ή αλλιώς ανάπτυξη – κατασκευή του λογισμικού γίνεται σε στάδια και με την χρήση δοκιμαστικών εκδόσεων (beta). Η επιχείρηση έχει άμεση επαφή με την πορεία εξέλιξης του λογισμικού έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πραγματική πορεία των εργασιών, τη μορφή που παίρνει το λογισμικό και πάνω σε αυτή να επισημαίνει ενεργά βελτιωτικές ενέργειες.

Έλεγχος

Στην τελική εγκατάσταση του ολοκληρωμένου λογισμικού σε μια επιχείρηση, το λογισμικό εκτελείται σε δοκιμαστική – πιλοτική λειτουργία για ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να διασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υποστήριξη

Διαρκής υποστήριξη του ολοκληρωμένου λογισμικού με συνεχείς ενημερώσεις, βελτιώσεις προσθήκες και άμεση επικοινωνία με την επιχείρηση και το προσωπικό το οποίο έρχεται σε άμεση επαφή με τις λειτουργίες του πληροφοριακού συστήματος.


αναπτυξη λογισμικου

Επικοινωνία

Γκουτζιαντάμης Γ. Στέφανος
Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής
Τηλ. 697-6651887
See Linkedin Profile