Οι καλύτερες λύσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, ή e-commerce, αναφέρεται στην αγορά και πώληση αγαθών και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Ξεκινώντας από τα συστήματα EDI στη δεκαετία του ’70, εξελίχθηκε ραγδαία με την ανάπτυξη του διαδικτύου και του παγκόσμιου ιστού κατά τις δεκατίες του 1990 και 2000.

Σήμερα, το e-commerce αγγίζει κύκλους εργασιών δισεκατομμυρίων ευρώ παγκοσμίως, με πλήθος μοντέλων προσέγγισης των πελατών, όπως e-shops, social commerce κλπ. Η τεχνολογία, με την τεχνητή νοημοσύνη, τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και το IoT, διαμορφώνει το συνεχώς μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Η ανάγκη για οικονομικές λύσεις στο λογισμικό του ηλεκτρονικού εμπορίου οδήγησε στη δημιουργία λύσεων ανοιχτού κώδικα (open source) κατά τις δεκαετίες του 2000 & 2010. Διάφορες μεγάλες κοινότητες προγραμματιστών παγκοσμίως ασχολήθηκαν με την κατασκευή εργαλείων που με συνεχή εξέλιξη κυριαρχούν στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο στη σημερινή εποχή.

Οι τρεις κυριότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα είναι τα WooCommerce, OpenCart και PrestaShop. Τα εργαλεία αυτά προσφέρουν μια οικονομική και ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Χωρίς χρεώσεις αδειών, με συνεχή εξέλιξη στις νέες τεχνολογίες, επιτρέπουν προσαρμογή και έλεγχο, και είναι ιδανικά καθώς είναι πολύ φιλικά για χρήστες χωρίς ιδαίτερες τεχνικές γνώσεις.

  • WooCommerce: είναι η πιο δημοφιλής για μικρά έως μεσαία καταστήματα. Αποτελεί επέκταση της δημοφιλούς CMS πλατφόρμας WordPress και έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή παγκοσμίως στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Woocommerce
  • OpenCart: ένα απλό και εύχρηστο λογισμικό που είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση. Στα θετικά του η ταχύτατη απόκριση του ακόμη και σε περιβάλλοντα χαμηλών προδιαγραφών. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του OpenCart.
  • PrestaShop: είναι μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχοντας πλούσιες δυνατότητες στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζονται με αυτή. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Prestashop.

Αν ψάχνετε για μια οικονομική και εύκολη λύση για να φτιάξετε e-shop για την επιχείρηση σας είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε το εγχείρημα σας. Η επένδυση σε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με τη χρήση των WordPress & WooCommerce είναι η ιδανική επιλογή για σημαντικούς λόγους όπως:

  • Χωρίς πολλά χρήματα: δεν απαιτούνται δυσβάσταχτες οικονομικές θυσίες για ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα, με πληθώρα δωρεάν θεμάτων και πρόσθετων. Επιπλέον δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για τη φιλοξενία καθώς μια οικονομική λύση hosting αρκεί.
  • Φτιάχτο όπως θες: Προσαρμόστε μαζί μας το νέο σας e-shop σας όπως ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
  • Εύκολο και φιλικό: Ακόμα και χωρίς τεχνικές γνώσεις, ένας απλός χρήστης με λίγες ώρες εκπαίδευσης μπορεί να χειριστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με Woocommerce.
  • Συνεχής υποστήριξη: Μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών παγκοσμίως φροντίζει για τη συνεχή εξέλιξη του.
  • Ασφαλές και αξιόπιστο: Οι συνεχείς και τακτικές ενημερώσεις του πυρήνα αλλά και των πρόσθετων ασφαλείας αποτελούν εγγύηση για τη μακροχρόνια συντήρηση ενός ασφαλούς e-shop.
  • SEO χωρίς προβλήματα: Εύκολη βελτιστοποίηση της παρουσίας του e-shop στις μηχανές αναζήτησης και συνεχή προσέλευση νέων πελατών.

Το WordPress & WooCommerce σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα e-shop που θα πουλάει, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα ή να δυσκολευτείς! Συνεργαστείτε μαζί μας και μπείτε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του διαδικτύου με ευκολία και αξιοπιστία με τη βοήθεια ενός έμπειρου και αξιόπιστου συνεργάτη στο πλευρό της επιχείρησης σας.