Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Στη σημερινή εποχή η μηχανογράφηση με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην οργάνωση και υποστήριξη της επιχείρησης σας. Η μηχανογράφηση αφορά τις επιχειρήσεις λιανικού & χονδρικού εμπορίου, τις βιομηχανικές, τις βιοτεχνικές και τις κατασκευαστικές εταιρίες οι οποίες αναζητούν σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, επενδύσεις που αφορούν την οργάνωση και μελλοντική ανάπτυξη τους.

Με μια σωστή λύση μηχανοργάνωσης έχετε τη δυνατότητα να έχετε πλήρη διαχείριση και εικόνα της εταιρίας σας από την αποθήκη, τις αγορές, τις πωλήσεις, τους συναλλασσόμενους πελάτες & προμηθευτές  αλλά και τα χρηματοοικονομικά ζητήματα χωρίς να είστε ειδικός στον τομέα της πληροφορικής.  Η ηλεκτρονική καταγραφή των επιχειρηματικών δεδομένων παρέχει τη δυνατότητα οι πληροφορίες να αντλούνται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ένας σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης

Η επιχείρηση στα χέρια σας

Η εταιρεία μας με έδρα τη Λάρισα έχοντας εξασφαλίσει και αξιοποιώντας ταυτόχρονα στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για την εταιρείας σας.

Τιμολόγηση/ERP

OXYGEN PELATOLOGIO

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ & MYDATA

Εύκολη και αξιόπιστη ηλεκτρονική τιμολόγηση με υποβολή στο myDATA μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, ιδανική για κάθε είδους παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση σας.

Δείτε εδώ

Cloud Ταμειακή

CLOUD ΤΑΜΕΙΑΚΗ

CLOUD ΤΑΜΕΙΑΚΗ & ΑΝΕΠΑΦΟ POS

Αντικαταστήστε την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή με την Cloud Ταμειακή! Χωρίς εγκατάσταση, από κινητό ή υπολογιστή, με άμεση έκδοση αποδείξεων και υποβολή real-time στο myData.

Δείτε εδώ

Link πληρωμής

OXYGEN PAYMENTS

QR CODE ΠΛΗΡΩΜΕΣ & PAYMENT LINKS

Δεχτείτε πληρωμές με κάρτα online σε μόλις 1 λεπτό, μέσω payment link για άμεση εξόφληση παραστατικών, λήψη προκαταβολών και αποστολή αποδείξεων σε πελάτες.

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα;

Έχετε επιχείρηση στη Λάρισα;
Κάντε τώρα τη μετάβαση στις νέες online τεχνολογίες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Υπεύθυνος: Γκουτζιαντάμης Γ. Στέφανος
Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής
Τηλ. 697-6651887
Βαλτετσίου & Τριπόλεως
Λάρισα

μηχανογράφηση επιχειρήσεων στη λαρισα

Διαβάστε άρθρα από το blog μας σχετικά με τη Μηχανογράφηση επιχειρήσεων


μηχανογράφηση επιχείρησεων στη Λάρισα