Υποστήριξη E-Shop MilanoBags.gr

Η γέννηση της επιχείρησης ΜΙΛΑΝΟ τοποθετείται στο 1969 όταν οι αδερφοί Ηλίας & Γιώργος Δημονάσιος ξεκίνησαν την εμπορική τους δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας. Το κατάστημα ΜΙΛΑΝΟ πρόσφερε στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικά δερμάτινα είδηείδη ταξιδιού καθώς και εποχικά είδη, δίνοντας πάντοτε προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη.

Κατάστημα ΜΙΛΑΝΟ Δερμάτινα Είδη Ταξδίου Λάρισα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.milanobags.gr η επιχείρηση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να περιηγηθούν σε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:

Υψηλή Ποιότητα, Επώνυμα Προϊόντα στο κατάστημα ΜΙΛΑΝΟ

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του καταστήματος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επειχήρησης η διεύθυνση της οποία επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή την επιλογή των προϊόντων που θα καταλήξουν στους πελάτες της. Διεθνή καταξιωμένα brands αλλά και ποιοτικές Ελληνικές επιχειρήσεις εκπροσωπούνται με τα προϊόντα τους στο milanobags.gr μεταξύ άλλων:

Ο επισκέπτης ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον.

ΜΙΛΑΝΟ Δερμάτινα – Είδη Ταξιδίου στη Λάρισα

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στο φυσικό του χώρο που στεγάζεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης της Λάρισας στην οδό Κούμα στον αριθμό 19 (εντός της στοάς).

Κατάστημα MILANO
Δερμάτινα Είδη Ταξιδιού

Κούμα 19 (εντός στοάς)
Λάρισα

Τηλ.: 2410-259513

Email: info@milanobags.gr

Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών

Πρόσφατα το κατάστημα ΜΙΛΑΝΟ, μας ανέθεσε την υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται υπηρεσίες παροχής υποστήριξης ηλεκτρονικού καταστήματος, υπηρεσίες εκπαίδευσης χρηστών καθώς και υπηρεσίες Search Engine Optimization