Εφαρμογή Αποθήκης για το έργο FCBC-Queensferry Crossing Bridge

Το Queensferry Crossing (πρώην Forth Replacement Crossing) είναι μια οδική γέφυρα στη Σκωτία.

Χτίστηκε δίπλα στην υπάρχουσα γέφυρα Forth Road και μεταφέρει τον αυτοκινητόδρομο Μ90 μέσω του Firth of Forth μεταξύ του Εδιμβούργου, στο South Queensferry, και του Fife, στο North Queensferry.

Η κατασκευή εκτείνεται σε 1,7 μίλια (2,7 χλμ) καθιστώντας την τη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα με τρεις πύργους στον κόσμο.

Την κατασκευή του έργου ανέλαβαν οι εταιρίες η κοινοπραξία Forth Crossing Bridge Constructors (FCBC) μια κοινοπραξία των:

FCBC STORE DATABASE CUSTOM SOFTWARE

Τέσσερα διαφορετικά τμήματα τμήματα και η διεύθυνση της FCBC χρησιμοποίησαν το λογισμικό FCBC Store Database.

  • Το τμήμα προμηθειών (procurement department) συνδέθηκε στο σύστημα αποθηκεύοντας όλες τις αιτήσεις και τις παραγγελίες αγοράς.
  • Το τμήμα αποθήκης (store department) είχε διαδικτυακή πρόσβαση στο σύστημα σε όλα τα απομακρυσμένα εργοτάξια. Οι αποθηκάριοι είχαν πρόσβαση σε όλες τις παραγγελίες αγοράς και πραγματοποιούσαν όλες τις συναλλαγές παράδοσης και κατανάλωσης ηλεκτρονικά στο σύστημα.
  • Το τμήμα ελέγχου κόστους (cost control department) είχε εύκολη πρόσβαση και μπορούσε να παρακολουθεί το πραγματικό κόστος απευθείας από την κατανάλωση στο έργο.
  • Το Λογιστήριο (accounting department) είχε άμεση πρόσβαση σταε δεδομένα για την άμεση διασταύρωση στοιχείων.
  • Τέλος, η διεύθυνση (commercial management) είχε άμεση πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, από όλα τα τμήματα και σε εξειδικευμένες αναφορές.

Η ανάπτυξη του λογισμικού βασίστηκε στη γλώσσα PHP και στη βάση δεδομένων MySQL. Η λειτουργία της εφαρμγοής ήταν σε ένα φιλικό και εύχρηστο web περιβάλλον.

Έτος κατασκευής2012
Έτη λειτουργίας – υποστήριξης6
Χρήστες20