Εφαρμογή Αποθήκης για το έργο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα

Η εταιρεία παραχώρησης Ολυμπία Οδός ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας-Κόρινθος-Πάτρας στην Ελλάδα.

OLYMPIA JV STORE DATABASE CUSTOM SOFTWARE

Η εγκατάσταση του Olympia JV Store Database ήταν ένα σύστημα λογισμικού βασισμένο στην πρώτη έκδοση του CostTools.eu το οποίο είχε εγκατασταθεί στην κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Μαλιακός – Κλειδί.

Η Olympia JV, μια κοινοπραξία μεταξύ της Hochtief και της ΑΚΤΩΡ χρησιμοποίησε το ισχυρό λογισμικό με μια προσαρμοσμένη βάση δεδομένων που χρησίμευσε στην κατασκευή του έργου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τέσσερα διαφορετικά τμήματα τμήματα και η διεύθυνση της Olympia JV χρησιμοποίησαν το λογισμικό Olympia JV Store.

  • Το τμήμα προμηθειών (procurement department) συνδέθηκε στο σύστημα αποθηκεύοντας όλες τις αιτήσεις και τις παραγγελίες αγοράς.
  • Το τμήμα αποθήκης (store department) είχε διαδικτυακή πρόσβαση στο σύστημα σε όλα τα απομακρυσμένα εργοτάξια. Οι αποθηκάριοι είχαν πρόσβαση σε όλες τις παραγγελίες αγοράς και πραγματοποιούσαν όλες τις συναλλαγές παράδοσης και κατανάλωσης ηλεκτρονικά στο σύστημα.
  • Το τμήμα ελέγχου κόστους (cost control department) είχε εύκολη πρόσβαση και μπορούσε να παρακολουθεί το πραγματικό κόστος απευθείας από την κατανάλωση στο έργο.
  • Το Λογιστήριο (accounting department) είχε άμεση πρόσβαση σταε δεδομένα για την άμεση διασταύρωση στοιχείων.
  • Τέλος, η διεύθυνση (commercial management) είχε άμεση πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, από όλα τα τμήματα και σε εξειδικευμένες αναφορές.

Η ανάπτυξη του λογισμικού βασίστηκε στη γλώσσα PHP και στη βάση δεδομένων MySQL. Η λειτουργία της εφαρμγοής ήταν σε ένα φιλικό και εύχρηστο web περιβάλλον.

Έτος κατασκευής2009
Έτη λειτουργίας – υποστήριξης7
Χρήστες8

Δείτε τη σελίδα της Wikipedia εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Olympia_Odos

Εφαρμογή Αποθήκης για το έργο ELEFSINA-KORINTHOS-PATRA HIGHWAY GREECE