Εφαρμογή TimeKeep για το έργο Gold Line Metro

Το μετρό της Ντόχα είναι ένα σύστημα ταχείας μεταφοράς στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Είναι χτισμένο με τέσσερις γραμμές συνολικού μήκους 300 km και 100 σταθμούς.

Η Gold Line, η οποία ονομάζεται επίσης Ιστορική Γραμμή, είναι μια γραμμή ελαφρών σιδηροδρομικών μεταφορών που αποτελεί μέρος του Ολοκληρωμένου Σιδηροδρομικού Έργου του Κατάρ. Η Χρυσή Γραμμή Ανατολής-Δύσης διασχίζει την παλιά Ντόχα και εκτείνεται από τον σταθμό Ras Abu Aboud έως τον σταθμό Al Aziziya και καλύπτει μια απόσταση 32 χιλιομέτρων

Μια κοινοπραξία με επικεφαλής την ελληνική εταιρεία κατασκευής Ελλάκτωρ ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή της Doha Metro Gold Line. Η ALYSJ Joint Venture είναι μια κοινοπραξία των:

Εφαρμογή Time Keep Control – Gold Line Metro

Σε πλήρη συνεργασία με την ALYSJ Joint Venture, το CostTools.eu εγκαταστάθηκε και η ανάπτυξη του συστήματος πραγματοποιήθηκε σε τοπικό επίπεδο προκειμένου να καλύψει τον έλεγχο Time Keep.

Με την καθοδήγηση και την επίβλεψη του τμήματος ελέγχου κόστους της ALYSJ, το CostTools αναπτύχθηκε και λειτούργησε. Το σύστημα εγκαταστάθηκε στα κύρια γραφεία της ALYSJ και περισσότεροι από 80 χρήστες σε περισσότερα από 10 διαφορετικά εργοτάξια απέκτησαν απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιώντας την εύκολη διαδικτυακή διεπαφή του CostTools.

Η δύσκολη καθημερινή εργασία της παρακολούθησης χιλιάδων ωρών εργασίας του προσωπικού στα εργοτάξια απλοποιήθηκε από τις προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων του συστήματος CostTools.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες reporting κατάφεραν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες του έργου. Από την απλή παρουσία δεδομένων έως την περίπλοκη αναφορά ανάλυσης δεδομένων, το CostTools.eu υπηρέτησε με επιτυχία το Gold Line Metro Project.

Έτος κατασκευής2015
Έτη λειτουργίας – υποστήριξης4
Χρήστες80+
gold line metro doha qatar